Är du redo för Burn It? – Burnit2021

Är du redo för Burn It?

Vi på Burn It arbetar aktivt med att inspirera, motivera och coacha våra deltagare till en hälsosammare livsstil under programmets gång. Vårt mål är att varje deltagare skall vara helt nöjd med sitt resultat efter 12 veckor med oss på Burn It. Programmet kräver att du som deltagare klarar av att planera din tid, har disciplinen och drivet att göra en förändring samt litar på processen.

Att göra en förändring är inte lätt och därför finns vi coacher med hela vägen som stöd när du behöver det. Vi vill understryka att vi inte är ett bantningsprogram men att det under programmets 12 veckor är viktigt att följa våra rekommendationer kring kost.     

 

Viktigt att veta om programmet: 

  • Det omfattar styrketräning 5 ggr/vecka samt promenader. Tidsåtgång är ca 2 h /dag. 
  • Det förutsätter tidigare erfarenhet av styrketräning. Vi erbjuder möjligheten att köpa till träningstillfällen med personlig tränare om tidigare erfarenhet saknas. 
  • Vi rekommenderar tillgång till ett fullt utrustat gym då träningsschemat är utformat utifrån det. Givetvis kan alternativa övningar utföras om vissa träningsredskap saknas. 
  • Det innebär en kontrollerad kosthållning och vi uppmanar dig som deltar att tillaga matlådor för att underlätta processen. 
  • Vi tillämpar inga ”cheat days” i programmet och avråder intag av alkohol, sötsaker och snabbmat under dessa 12 veckor.   

 

Efter avklarat program bidrar vi med konkreta tips och idéer för hur du bibehåller den nyvunna fysiken. Vårt syfte är att Burn It tolv-veckorsprogram ska utbilda samt ge vägledning i hur du hittar balans i livet vad gäller träning och kost. 

Är du tveksam eller har frågor så hör gärna av dig till oss!  

 

 

Alexander: alexanderstockss@gmail.com eller på telefon 0709993070

Ubaldo: ubaldo.nlt@gmail.com eller på telefon 0707419180