VÅR VISION – Burnit2021

VÅR VISION

 

Övervikt är ett av världens allvarligaste folkhälsoproblem. Idag lever hälften av alla vuxna män, en tredjedel av alla kvinnor och vart femte barn med övervikt. Det vill vi på Burn It förändra.

Orsakerna till övervikt ser olika ut från person till person och det är svårt att utforma ett program som fungerar och passsar för alla. Burn It är därför alltid individuellt anpassat efter dina individuella mål och din personliga kapacitet.

Grunden är dock alltid den samma – ett kost- och träningsprogram som sträcker sig över 12 veckor och ger snabba resultat. Burn It går inte ut på att du ska köra slut på dig och svälta – snarare tvärtom. Vi lär dig att ta kontrollen över ditt sätt att äta och skapa hållbara träningsrutiner. 

 

 

 

Ubaldo Nino 

Personlig tränare och medgrundare till Burn It

 

Född: 1993

Utbildning: Träningslära på Gymnastik- och idrottshögskolan (GIH). 

Bakgrund: Har tävlat och tränat på hög nivå inom en rad olika sporter. Har spelat fotboll och boxats på elitnivå.

Träning: "Träning ska vara roligt och utmanande. Med en välplanerad och individanpassad träning kan du nå hur långt som helst. ´Hard work beats talent’."

 

Alexander Stocks

Personlig tränare och medgrundare till Burn It

 

Född: 1979

Utbildning: Diplomerad personlig tränare från Eleiko.

Bakgrund: Har arbetat som skådespelare under många år och även gjort snabb visiter inom tech- och reklambranschen. Började med fotboll som sexåring och har tränat judo, spelat tennis och ishockey som junior. 

Träning: Jag använder i dag styrketräningen för att bygga en hållbar och stark kropp men minst lika mycket för mitt mentala välmående. Styrketräningen är en medicin som jag blivit beroende av."